Qui Som

Com ens Organitzem a Sant Andreu En Comú:

  • adL’ ASSEMBLEA de districte és l’espai de presa de decisions estratègiques de l’organització tant en l’àmbit de l’acció política-organitzativa com de l’acció municipal al districte, També és el principal  espai de rendició de comptes i transparència interna, on poden participar totes les persones inscrites en el cens de Sant Andreu en Comú. L’Assemblea de districte pot convocar assemblees informatives obertes a tots els veïns i veïnes. Es reuneix com a mínim un cop cada mes i el lloc és rotatori pels diferents barris, A l’agenda trobareu puntualment el lloc on fem la reunió.

 

  • gmGrup Municipal: Posicionament i presa de decisions sobre temes municipals (polítics i de gestió). Coordinació i seguiment de l’acció política i institucional de cada barri del districte. En formaran els Consellers/es, Coordinador i Coordinadora. Equip de suport: una persona de cada un dels eixos sectorials de Sant Andreu en funció de les necessitats puntuals i una persona de cada una de les assemblees de barri. Una persona de la comissió de comunicació.

 

  • Coordinadora de Districte: La Coordinadora de districte de Sant Andreu en Comú és l’espai executiu i de presa de decisions polítiques i operatives de l’organització. S’encarrega de les tasques més operatives i el seguiment constant de l’activitat de l’organització. Convoca, dota de contingut i dinamitza l’Assemblea de districte de Sant Andreu en Comú.

 

  • Assemblees de Barri (Bon Pastor i Trinitat Vella) (SantAndreu)(Trinitat Vella) (La Sagrera-Navas-Congrés) són els espais territorials de creixement i consolidació de Sant Andreu en Comú, oberts a la participació de tothom, amb autonomia de funcionament i autogestió de forma coordinada amb l’organització del districte. El paper dels barris és de vital importància, ja que és un dels vincles més importants amb la ciutadania.
  • Els Eixos de treball: Salut, Educació, Interculturalitat ,Habitatge, Dona, Diversitat Funcional i Treball . A l’agenda trobaràs puntualment el dia i el lloc on fem cada reunió.

 

  • Comissió de comunicació: Interlocució pública de Sant Andreu en Comú davant els mitjans de comunicació. Porta la comunicació i difusió interna i externa de tot el que fem. Relació amb BComú en tot el que fa referencia a comunicació i difusió de xarxes socials. Elaboració i gestió del cens d’activistes de Sant Andreu en Comú.

 

  • Comissió de Logística: Temes relacionats amb la logística de les activitats, permisos, infraestructura, etc. Materials. Equip de so. Muntatge d’actes. Economia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: