Sant Andreu

Viu el Nadal a Sant Andreunadal3.png

Les entitats, equipaments, ampes i escoles del Districte de Sant Andreu han preparat un munt d’activitats per viure intensament el Nadal.

Fes una ullada al programa i descobreix tallers de decoració de galetes, de garlandes o d’espelmes, apunta a l’agenda els concerts i recitals de poesia, fixa’t en els periodes d’inscripció dels casals infantils o recorda quan hi ha contacontes per als més menuts. I, com ja és tradicional, apunta’t a alguna activitat amb el Caga Tió, ves a veure algun pessebre vivent -enguany n’hi ha un de submarí!- i no t’oblidis de pujar al trenet de Nadal.

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE FINESTRELLES 8

IMG-20151201-WA0005

Aquesta tarda  1 de desembre ha tingut lloc al Centre Cultural Can Fabra i organitzat pel Centre d’Estudis Ignasi Iglésias  la  PRESENTACIÓ DEL LLIBRE FINESTRELLES 8 “Història dels carrers i places de Sant Andreu de Palomar d’abans de l’annexió amb Barcelona”, a càrrec dels seus autors Jordi Petit i Jordi Sánchez, i Jaume Seda, president del Centre d’estudis Ignasi Iglèsias. També hi era present el conseller de districte Felipe López-Aranguren i l’arxiver del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya Andreu Carrascal i Simon.

En una sala plena de gom a gom el llibre ha estat presentat com un referent pels propers anys pel que fa la història dels nostres carrers.

La nota curiosa ha estat la donació que ha fet un veí al CEII d’una placa amb el nom del carrer Isabel II (s.XIX) actual carrer d’ Otger feta en ceràmica i que va ser salvada per ell mateix pels anys vuitanta.

 

ENCADENADA POPULAR PER LA NOVA ESTACIÓ

Dins els actes de Festa Major l’AVV Sant Andreu de Palomar convoquem un acte festiu però al mateix reivindicatiu per exigir la finalització de la nova estació de Sant Andreu Comtal.
La falta d’adaptació de l’estació actual és vergonyosa i volem demanar als partits polítics que es presenten a les eleccions al Congrés dels Diputats que es comprometin a acabar les obres de la nova.Per tant, convoquem als veïns/es, entitats i partits a participar venint a signar, a dibuixar com volem que sigui l’estació i a fer una cadena humana.
Us hi esperem!

20151122212348_captura.PNG

JA ES AQUÍ LA NOSTRA FESTA MAJOR de Sant Andreu de Palomar

del 27 novembre al 8 de desembre de 201512239155_1629109274016124_5813289613633410990_o

 

MITJANS DE COMUNICACIÓ

liniasantandreu

logo-header

%d bloggers like this: