Acte de BeC de Trinitat Vella sobre la Presó i els habitatges

20170113_191928 img-20170113-wa0005 20170113_192315

Divendres 13 a la tarda, va tenir lloc al centre cívic un acte per explicar l’acord per el trasllat de la presó de Trinitat Vella que va comptar amb la presència de les tinentes d’alcalde de BeC Laia ortiz i Janet Sanz, així com la del conseller de districte Josep Alberjón que va presentar l’acte.

Els veïns veïnes van omplir la sala del Centre CÍvic per escoltar i per donar la seva opinió sobre el tema que tan els preocupa.
Es va informar del conveni signat aquesta setmana entre l’Ajuntament i la Generalitat, pel qual l’Ajuntament ha comprat per 5,5 millions el solar on hi ha ubicada la presó i que obliga a la Generalitat ha deixar els terrenys en un termini inferior als set anys.

En aquest solar s’ha de contruir uns 256 habitatges per reallotjat els veïns i veines afectats i d’altres.

“Aquest conveni ens obliga a les parts a complir-lo. No podíem continuar només amb voluntats”, va manifestar @janetsanz sobre el conveni del trasllat de la presó de Trinitat Vella.

Però els tràmits administratius no són tan ràpids com tots voldriem.
Primer hi ha d’haver una reparcelació dels terrenys que pot estar enllestida abans de l’estiu.
Després la urbanització de tota la zona afectada(febrer 2018).Més tard l’avantprojecte i el projecte executiu d’obligat comp426212183_13271994856862251735liment.
Es calcula que l’any 2020 podrien estar construits tot els habitatges.

Es crearà una comissió de veïns i veïnes per anar desenvolupant tot el treball previ com criteris pel reallotjament que ha de ser clar i transparent, i els serveis i equipaments que acompanyaran la construcció dels habitatges.

En un clima d’il.lusió i expectativa es va donar per acabada aquesta trobada amb el veïns i veïnes de Trinitat Vella tot esperant es puguin complir els objectius previstos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: