Jazz&Rice, molt més que Jazz i arròs

Jazz and Rice, jazz i arròs, s’entén, oi20151031_143851?

Doncs sí i no, perquè el “Jazz and Rice” és molt més que jazz i arròs. La base és aquesta, menjar-se un arròs escoltant música jazz, però la cosa va molt més enllà…

L’activitat ha estat organitzada per la gent de l‘Ateneu L’Harmonia en col·laboració amb el Taller de Músics (que, recordem, es troben allotjats a l’edifici del Centre Cultural Can Fabra) dins del marc del cicle de la “Tardor Solidària” i ha comptat també amb la cooperació del cuiner de “La Barricona” Marc Mora i del Mercat de Sant Andreu, que ha facilitat els ingredients de forma altruista.

Però aquí tampoc no acaben les col·laboracions, doncs el preu per gaudir d’aquesta arrossada popular era ben simbòlic, no es podia pagar amb diners sinó que s’havia de pagar amb solidaritat. Per obtenir el tiquet s’havia de portar una bossa amb aliments per al Rebost Solidari de Sant Andreu (el “banc dels aliments”), de manera que així es tancava un cercle col·laboratiu ben interessant.
Enguany era el primer cop que es proposava aquesta activitat, pero l’evident èxit de la mateixa ja ha portat als organitzadors a parlar de la seva rèplica anual, així que esperem comptar amb un “jazz and rice” solidari cada any per aquestes dates aproximadament.

Més de 150 persones ens vam aplegar dissabte 31 d’octubre per compartir un dinar popular en un ambient ben agradable a la plaça de Can Fabra mentre un combo d’alumnes del Taller de Músics ens acompanyaven musicalment l’àpat.  Els kilos de solidaritat que es van recollir van ser 363 kgs d’aliments.  Aquesta propera setmana ja ha de venir la gent del Rebost Solidari per a emportar-se’ls  . I és que amb un bon dinar en bona companyia i amb l’acompanyament musical en viu d’uns bons músics la solidaritat encara dóna més gustet.20151031_14264420151031_143340

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: