Restricció de trànsit al pont de Sarajevo

Pont-de-Sarajevo-1-e1430997351360-1024x714_opt

A partir de demà, dimarts 20 d’octubre, el pont de Sarajevo quedarà tallat pel trànsit rodat per les obres de millora en aquesta infraestructura. Això permetrà continuar amb la intenció de convertir el pont en un eix cívic de comunicació entre la Trinitat Vella i la Trinitat Nova. Els talls que afecten el pas de vehicles durarà fins el proper 10 de novembre.

La línia 127 del bus, que passava per pont, quedarà afectada i modificarà el seu recorregut durant els dies esmentats. Tot i així, els vianants sí que podran fer ús del pont ja que les restriccions únicament afectaran als vehicles.

Les obres de remodelació ja van començar el passat mes de maig i es preveu que acabin a finals d’aquest any. El nou pont serà sostenible i energèticament autosuficient perquè tal com ha exposat l’Ajuntament s’instal·laran plaques fotovoltaiques que captaran l’energia necessària per il·luminar la nova instal·lació a través de LEDs.

A més, els paviments estaran formats per diversos materials en funció del tram – llamborda, formigó i asfalt –, seran fotoluminiscents, permetran absorbir diverses substàncies que contaminen i tindran un disseny en què prevaldrà el vianant.

Font:  Andreuenc

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: